Event & bröllop

Hej! Du kanske inte visste det, men jag är ute under årets månader på olika event & Bröllops uppdrag. Nedan listar jag kommande event, äldre men även aktuell prislista för Bröllopskunder med all nödvändig info. Sidan är under uppbyggnad & snart finns det mer plats för varje del av mitt företag för er att ta del av. Glöm inte att det går lika bra att maila eller ringa mig för mer info,  

Tack!  

/ Amanda 

Event
Detta händer 2023

För er nya som tittar in här, andra delen av företaget finns FORN GLAS. En plats där jag kombinerar intresset för historia och re-anactment. Nedan ser du event jag är ute på marknad under året. 

Välkommen till Dyson Barbering, det är mig och Frank du möter-

Jag heter Amanda Dyson, driver Dyson Barbering & Forna Glas. Är passionerad som barberare. Det ger mig mycket frihet och kreativt skapande. Min fritid består mesta av omsorgsfullt ta hand om trädgården. Men för många som inte vet har jag ägnat mig åt historiskt återskapande i viss form sen jag var 17år. Sen 8 år tillbaka har jag hängivit mig åt vikingatid genom re-anactment. 

Salongens lilla glädjespridare & mattes monster. Är vår lilla välkomst kommitté för alla kunder. Oerhört snäll, men föredrar att sova på rygg under täcke. 

Välkommen åter igen, tills dess ta hand om dig. 

Vh Amanda & Frank