Superscript

VÄLKOMMEN TILL DYSON BARBERING, DET ÄR MIG OCH FRANK DU MÖTER-

Hej! Jag är Amanda Dyson, och min passion som barberare ligger i att ta hand om mina kunder och ge dem den bästa möjliga upplevelsen. Med åtta års erfarenhet i branschen trivs jag allra bäst när jag får arbeta med saxen för att skapa perfekta frisyrer. Mina favoritprodukter kommer från det danska märket Beard Pilot, och jag rekommenderar särskilt deras beard butter för en mjuk och välvårdad skäggstil.

På vår salong är min trogna tax Frank alltid närvarande. Han älskar att sola på golvet, men framför allt att bli klappad av våra kunder. Han är vår lilla glädjespridare och en välkommen del av teamet.

Tack för att du besöker oss, och vi ser fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse här på Dyson Barbering!

VISSTE DU ATT...

HISTORIA & HANTVERK HAND I HAND...

Amanda Dyson, ägaren av Dyson Barbering, är inte bara passionerad för frisyrer utan även för hantverk och historia, särskilt genom fornaglas. Med en djup kärlek för det historiska hantverket strävar hon efter att föra historia och traditioner till liv genom sina olika verksamheter. Upptäck hennes passion på vår hemsida fornaglas.se